- 1 500 000 zł
- 1 800 m2
- 833 zł/m2
Zakład uboju i przetwórstwa mięsa , powierzchnia działki 8820 m2 powierzchnia zakładu 1800 m2.
Magazyn żywca na 500 ść linii ubojowej 60 szt.świń na godzinę a bydło 10 szt na godzinę.
Chłodnia do 1000 szt. wisząc.Hala rozbioru mięsa klimatyzowana,zakładZobacz więcej
- Ukryj
- Mapa
- Obserwuj
Nieruchomość to dla Ciebie inwestycja?
Sprawdź nasz autorski dział dedykowany tylko dla
lokali i obiektów na sprzedaż z najemcą.
7.7%7.2%6.8%6.5%7.1%8.1%8.4%8.4%6.7%7.9%8.4%8.4%lokali i obiektów na sprzedaż z najemcą.
- Kategorie
- Miasta w okolicy
Szukaj w tej okolicy